各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(3)

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(3)

中华考试网   2018-02-20   【

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(3)

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash

  B.resist

  C.adopt

  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended

  B.afforded

  C.created

  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined

  B.puzzled

  C.accompanied

  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk

  B.sighed

  C.sought

  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed

  B.yielded

  C.decreased

  D.approved

  6.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  7.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  9.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  参考答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

  1.D 2.A 3.D 4.A 5.C

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40