各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(2)

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(2)

中华考试网   2018-02-19   【

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(2)

  1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A.distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A.domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A.measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A.resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A.research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround

  B.substance

  C.stretch

  D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived

  B.suspended

  C.suffered

  D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel

  B.spoil

  C.acceptable

  D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting

  B.joking

  C.counting

  D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue

  B.bay

  C.assistance

  D.graduate

  参考答案:

  1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40