公共英语

各地资讯

当前位置:中华考试网 >> 公共英语 >> PETS一级 >> 模拟试题 >> 2021年PETS一级完形填空练习题及答案(4)

2021年PETS一级完形填空练习题及答案(4)

来源:中华考试网   2020-10-17【

  Adam Lee is a very popular man in Ottawa. He is not famous in sports or the arts, 26 people in the streets know about him, especially the 27 .

  For those people, he is “Gloves Lee”. How did he get that 28 ? He looks like any other businessman, wearing a suit and carrying a briefcase (公文包). But he’s 29 . His briefcase always has some gloves.

  In winter, Mr. Lee walks in the streets, looking around at people. He stops when he 30 someone with no gloves. He gives them a pair and then he moves on, looking for more people with cold 31 .

  On winter days, Mr. Lee 32 gloves. During the rest of the year, he buys gloves. People who have heard about him 33 him gloves, and he has many in his apartment.

  Mr. Lee began doing this 21 years ago. Now, many poor people in the city know him and 34 his behavior. But people who don’t know him are sometimes surprised by him. They don’t realize that he just wants to make them happy. A pair of gloves may be a 35 thing, but it can make a big difference in winter.

  1. A. or B. so C. but D. and

  2. A. old B. young C. rich D. poor

  3. A. job B. name C. chance D. message

  4. A. calm B. different C. crazy D. honest

  5. A. helps B. chooses C. greets D. sees

  6. A. hands B. feet C. faces D. ears

  7. A. searches for B. picks up C. gives away D. puts on

  8. A. call B. send C. lend D. show

  9. A. understand B. dislike C. study D. excuse

  10. A. big B. good C. small D. useful

  参考答案:

  1. C 2. D 3. B 4. B 5. D

  6. A 7. C 8. B 9. A 10. C

   热点推荐:

  公共英语等级考试PETS1-PETS5模拟试题汇总(680套)

  备考有问题?加入公共英语考试群535346739 有专业的老师提供备考指导,助你通关拿证,还可以和考友一起交流!

  取证热点::2021年公共英语不用盲目备考,网校教研团队精心打造高通关套餐班,密训锁分,保障快捷通关!2021年公共英语锁分套餐班强势推出,精锐老师分题型专项辅导,听说读写稳步质变>>课程试听!

责编:wzj123 评论 纠错

上一篇:2021年PETS一级语法练习题及答案汇总

下一篇:没有了

报考指南

报名时间 报名入口 报考条件
考试时间 考试简介 级别划分
成绩查询 评价目标 免考规定
合格证书 考试教材 备考指导

更多

  • 会计考试
  • 建筑工程
  • 职业资格
  • 医药考试
  • 外语考试
  • 学历考试