各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 历年真题 >> 综合类C级 >> 2014年职称英语综合类C级真题(word版)

2014年职称英语综合类C级真题(word版)

   2014-04-09   【

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1.His heart gave a sudden leap when he saw her.

  A.hope

  B.jump

  C.silence

  D.life

  答案:B

  2.Several windows had been smashed.

  A.cleaned

  B.replaced

  C.broken

  D.fixed

  答案:C

  3.The AIDS convention will be held in Glasgow.

  A.party

  B.conference

  C.celebration

  D.union

  答案:B

  4.My principal concern is to get the job done fast.

  A.main

  B.serious

  C.deep

  D.particular

  答案:A

  5.I’m sure I’ll able to amuse myself for a few hours.

  A.treat

  B.hold

  C.entertain

  D.keep

  答案:C

  6.Take some spare clothes in case you get wet.

  A.extra

  B.fine

  C.winter

  D.outdoor

  答案:A

  7.The new service helped boost pre-tax profits by 10%.

  A.prove

  B.consider

  C.increase

  D.double

  答案:C

  8.They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A.prove

  B.consider

  C.discover

  D.imagine

  答案:C

  9.He made a number of rude remarks about the food.

  A.signs

  B.manners

  C.noises

  D.comments

  答案:D

  10.Lack of space forbids further treatment of the topic here.

  A.prevents

  B.receives

  C.deservers

  D.accepts

  答案:A

  11.The worst agonies of the war were now beginning.

  A.parts

  B.pains

  C.aspects

  D.results

  答案:B

  12.His knowledge of French is fair.

  A.quite good

  B.very useful

  C.very limited

  D.rather special

  答案:C

  13.The book raised a storm of controversy.

  A.damage

  B.voice

  C.argument

  D.doubt

  答案:D

  14.Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A.excitement

  B.anger

  C.calm

  D.disappointment

  答案:D

  15.Some comments are just inviting trouble.

  A.keeping out of

  B.getting into

  C.asking for

  D.suffering from

  答案:B

纠错评论责编:tanhuifang
相关推荐
热点推荐»

examw.cn

  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类A级)
    ¥980.00
  • 2017职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类B级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类C级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类A级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类B级)
    ¥980.00