各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 历年真题 >> 卫生类B级 >> 2014年职称英语卫生类B级真题(word版)

2014年职称英语卫生类B级真题(word版)

   2014-04-09   【

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1.London quickly became a flourishing port.

  A. major

  B. large

  C. successful

  D. commercial

  答案:A

  2.It was a magic night unitil the spell was broken.

  A. charm

  B. time

  C. space

  D. opportunity

  答案:A

  3.They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A. prove

  B. discover

  C. consider

  D. imagine

  答案:B

  4.The committee was asked to render a report on the housing situation.

  A. copy

  B. publish

  C. summarize

  D. furnish

  答案:D

  5.Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A. excitement

  B. anger

  C. calm

  D. disappointment

  答案:D

  6.His stomach felt hollow with fear.

  A. sincere

  B. respectful

  C. empty

  D. terrible

  答案:C

  7.His knowledge of French is fair.

  A. very useful

  B. very limited

  C. quite good

  D. rather special

  答案:C

  8.The curriculum was too narrow and too rigid.

  A. inflexible

  B. hidden

  C. traditional

  D. official

  答案:A

  9.Several windows had been smashed.

  A. cleaned

  B. broken

  C. replaced

  D. fixed

  答案:B

  10.She felt that she had done her good deed for the day.

  A. homework

  B. act

  C. justice

  D. model

  答案:B

  11.His professional career spanned 16 years.

  A. lasted

  B. started

  C. changed

  D. moved

  答案:A

  12.The worst agonies of the war were now beginning.

  A. parts

  B. aspects

  C. pains

  D. results

  答案:C

  13.The group does not advocate the use of violence.

  A. limit

  B. regulate

  C. oppose

  D. support

  答案:D

  14.The majority of people around here are decent.

  A. real

  B. honest

  C. normal

  D. wealthy

  答案:D

  15.He led a very moral life.

  A. human

  B. honourable

  C. intelligent

  D. natural

  答案:B

纠错评论责编:tanhuifang
相关推荐
热点推荐»

examw.cn

  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类A级)
    ¥980.00
  • 2017职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类B级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类C级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类A级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类B级)
    ¥980.00