各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 历年真题 >> 理工类B级 >> 2014年职称英语理工类B级真题(word版)

2014年职称英语理工类B级真题(word版)

   2014-04-09   【

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1. The majority of people around here are decent.

  A. real

  B. honest

  C. normal

  D. wealthy

  答案:D

  2. The curriculum was too narrow and too rigid.

  A. hidden

  B. traditional

  C. inflexible

  D. official

  答案:C

  3. The committee was asked to render a report on the housing situation.

  A. furnish

  B. copy

  C. publish

  D. summarize

  答案:A

  4. Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A. excitement

  B. disappointment

  C. anger

  D. calm

  答案:B

  5. Several windows had been smashed.

  A. cleaned

  B. replaced

  C. fixed

  D. broken

  答案:D

  6. The worst agonies of the war were now beginning.

  A. pains

  B. parts

  C. aspects

  D. results

  答案:A

  7. London quickly became a flourishing port.

  A. major

  B. large

  C. successful

  D. commercial

  答案:C

  8. She felt that she had done her good deed for the day.

  A. homework

  B. justice

  C. model

  D. act

  答案:D

  9. He led a very moral life.

  A. human

  B. intelligent

  C. natural

  D. honourable

  答案:D

  10. His stomach felt hollow with fear.

  A. sincere

  B. respectful

  C. empty

  D. terrible

  答案:C

  11. It was a majic night until the spell was broken.

  A. time

  B. charm

  C. space

  D. opportunity

  答案:B

  12. His professional career spanned 16 years.

  A. started

  B. changed

  C. moved

  D. lasted

  答案:D

  13. They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A. discover

  B. prove

  C. consider

  D. imagine

  答案:A

  14. His knowledge of French is fair.

  A. very useful

  B. very limited

  C. quite good

  D. rather special

  答案:B

  15. The group does not advocate the use of violence.

  A. limit

  B. regulate

  C. oppose

  D. support

  答案:D

纠错评论责编:tanhuifang
相关推荐
热点推荐»

examw.cn

  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类A级)
    ¥980.00
  • 2017职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类B级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(卫生类C级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类A级)
    ¥980.00
  • 2017年职称英语考试宝典VIP特训保过版(综合类B级)
    ¥980.00