各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 模拟试题 >> 理工类C级 >> 2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(5)

2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(5)

   2017-07-20   【

2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(5)

  词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

  1.At midnight,we were aroused by a knock at the door.

  A.irritated B.awakened C.arisen D.annoyed

  2.She was awarded a prize for the film.

  A.given B.rewarded C.sent D.reminded

  3.Smoking will be banned in all public places here.

  A.forbidden B.allowed C.permitted D.promoted

  4.That guy is intelligeng but a bit dull.

  A.strange B.special C.quiet D.boring

  5.She is a highly successful teacher.

  A.fairly B.rather C.very D.moderately

  6.We should not sacrifice environmental protections to foster economic growth.

  A.reduce B.promote C.realize D.give

  7.There is a growing gap between the rich and the poor.

  A.conflict B.tension C.gulf D.confrontation

  8.I am very grateful to you for your assistance.

  A.helpful B.hopeful C.pitiful D.thankful

  9.You will be meeting her presently.

  A.shortly B.currently C.lately D.probably

  10.Attitudes to mental illness have shifted in recent years.

  A.displayed B.shown C.changed D.demonstrated

  11.I have been trying to guit smoking.

  A.give up B.pick up C.build up D.take up

  12.Relief workers were shocked by what they saw.

  A.moved B.touched C.surprised D.worried

  13.The weather is a constant subject of conversation in Britain.

  A.question B.problem C.title D.topic

  14.This is not typical of English,but is a feature of the Chinese language.

  A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic

  15.It is virtually impossible to persuade him to apply for the job.

  A.simply B.almost C.totally D.completely

  参考答案:

  1.B 2.A 3.A 4.D 5.C

  6.B 7.C 8.D 9.A 10.C

  11.A 12.C 13.D 14.B 15.B

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»