各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 模拟试题 >> 理工类C级 >> 2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(4)

2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(4)

中华考试网   2017-07-20   【

2017职称英语考试理工类C级词汇选项模拟题(4)

  词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

  1.I have been trying to quit smoking.

  A.give up B.pick up C.build up D.take up

  2.Relief workers were shocked by what they saw.

  A.moved B.touched C.surprised D.worried

  3.The weather is a constant subject of conversation in Britain.

  A.question B.problem C.title D.topic

  4.This is not typical of English,but is a feature of the Chinese language.

  A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic

  5.It is virtually impossible to persuade him to apply for the job.

  A.simply B.almost C.totally D.completely

  6.These are defensive behavior patterns which derive from our fears.

  A.stem B.rely C.develop D.grow

  7.Only a small minority of the mentally ill are liable to harm themselves or others.

  A.easy B.possible C.likely D.difficult

  8.They have the capability to destroy the enemy in a few days.

  A.possibility B.necessity C.ability D.probability

  9.We have never seen such gorgeous hills.

  A.beautiful B.stretching C.spreading D.rolling

  10.The leaves have been swept into huge heaps.

  A.loads B.layers C.pyramids D.piles

  11.The news will horrify everyone.

  A.attract B.terrify C.tempt D.excite

  12.The article sketched the major events of the decade.

  A.described B.offered C.outlined D.presented

  13.I won't tolerate that kind of behavior.

  A.bear B.receive C.admit D.take

  14.Their style of playing football is utterly different.

  A.barely B.scarcely C.hardly D.totally

  15.Her sister urged her to apply for the job.

  A.advised B.caused C.forced D.promised

  参考答案:

  1.A  2.C  3.D  4.B  5.B

  6.A  7.C  8.C  9.A  10.D

  11.B  12.C  13.A  14.D  15.A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 2016全国职称英语等级考试专项突破与综合训练(综合类)
    ¥38.00
  • 2016全国职称英语等级考试专项突破与综合训练(卫生类)
    ¥38.00
  • 全国职称英语等级考试专项突破与综合训练(理工类)2016年版
    ¥38.00
  • 2016年职称英语等级考试大纲综合类卫生类理工类ABC级通用
    ¥23.00
  • 2016年全国职称英语等级考试用书理工类ABC级通用职称英语考试教材
    ¥48.00