各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 职称英语 >> 模拟试题 >> 综合类C级试题 >> Covering the Coast All by

Covering the Coast All by

焚题库   2017-11-13   【
共享题干题【2016年真题】                                         (三)
                           Covering the Coast All by Himself
阅读材料,回答问题。
        University life is in no way cheap in Canada. It costs Peter Kemp, a computer science major at the British Columbia Institute of Technology in Vancouver, C$18,000 a year.
      Amazingly, the 21-year-old is covering the cost by himself. For the past three years, Kemp has done a range of part-time jobs to pay for his tuition and living expenses. Last semester alone, he worked five jobs for 32-40 hours a week. Life is busy, but Kemp enjoys it.
       “Doing part-time jobs gives me economic independence,” said Kemp, who will begin his senior year this fall. “Having economic independence gives me the ability to take control of my life and make my own decisions,” said Kemp. “It has also helped me understand the value of money.
        Among Kemp’s five jobs last semester, two were on campus. For one, he helped maintain the university’s computer labs. For the other, he worked at the IT service desk to help students and teachers solve their computer problems. He also worked for a small company that develops GPS systems. This job paid him well at C$27 an hours.
       “These jobs made me put what I’ve learned in university to practical use,” Kemp said.“I accomplished creative and imaginative tasks by applying my abilities to the work. ”
        Good time management skills help Kemp balance work and study. He’s a top student in his class. And he will be the student association chairman for his department beginning next semester. It’s a position that he has desired for a long time.“It will give me the opportunity to be the voice for my fellow students and make a difference,” says Kemp.
      “I believe one of the key secrets to juggling(应付)everything is toavoid putting off tasks. This can leave you stressed and reduce the quality ofyour work and health,” he said.
      “I often make a list of the things I need to do each day and rank them by their importance. The list helps me decide what task I should do first and when I should complete it. Remember to ask for help when you think you can’t finish something on time, or can’ t finish it by yourself. ”

不定项选择题第1题How did he manage to pay his tuition and living expenses?

A.He did a variety of part-time jobs.

B.He won a few scholarships.

C.He borrowed money from his parents.

D.He obtained cheap loans from the bank.

参考答案:A

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第2题Which of the following is NOT directly mentioned in the passage as an advantage of having economic independence?

A.it makes one understand that life is not easy.

B.it helps one know the value of money.

C.it gives one the ability to control his or her life.

D.it enable one to make his or her own decisions.

参考答案:A

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第3题The phrase “putting off” in Paragraph 7 means__________.

A.performing

B.fulfilling

C.finishing

D.postponing

参考答案:D

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第4题Who is Peter Kemp?

A.A computer student

B.An American student

C.A French student

D.A British student

参考答案:A

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第5题Kemp is able to balance work and study due to his__________.

A.trong will power.

B.exceptional intelligence.

C.desire to become a leader

D.good management of time.

参考答案:D

查看答案解析 进入焚题库

纠错评论责编:sunny
相关推荐
热点推荐»

examw.cn

  • 2017年职称英语考试宝典强化通关版(卫生类C级)
    ¥298.00