单独报考
当前位置:中华考试网 >> 高考 >> 全国高考 >> 全国高考英语模拟题 >> 2019年高考英语基础考点练习及答案(8)

2019年高考英语基础考点练习及答案(8)

中华考试网  2018-10-09  【

2019年高考英语基础考点练习及答案(8)

  第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)?

  从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。?

  21. I usually have ________ hamburger while waiting for ________7: 00 school bus.

  A. the; a B. 不填; the C. a; the D. 不填; a

  22. The two runners are neck and neck; _______ of them could win the race.

  A. either B. neither C. all D. none

  23. I ________ be a little bit slow, but at least I don’t make stupid mistakes.

  A. should B. may C. must D. need

  24. ______ well, you need to have a good sense of balance.

  A. Danced B. To dance C. Dance D. Dancing

  25. ---Have you seen Jane this week?

  ---No, but I ________ her call on my way to work this morning.

  A. received B. have received C. had received D. was receiving

  26. With the rise of modern communication tools, handwritten letters ______ by emails.

  A. will replace B. have replaced C. are replaced D. are being replaced

  27. Cherry was afraid she wouldn’t fit in at her new school, ______ she made friends quickly.

  A. for B. so C. and D. but

  28. The man put out the cigarette when _______ that smoking was not allowed on the train.

  A. reminding B. reminded C. to remind D. being reminded

  29. I’m not satisfied with my study, so recently I ______ a talk with my teacher.

  A. have B. had C. am having D. would have

  30. _______ we have planned ahead might change when we put it into practice.

  A. Whatever B. Whenever C. Whoever D. However

  31. --- Alice looks sad. Did you tell her about her brother’s accident?

  --- Sorry, I ________ her just before her final exams.

  A. can’t tell B. mustn’t have told

  C. needn’t tell D. shouldn’t have told

  32. Brian talks to me like a child, _______ really annoys me.

  A. who B. whom C. which D. where

  33. ________ along the Silk Road led to world-wide business 2,000 years ago.

  A. Trading B. To trade C. Traded D. Having traded

  34. If George had followed his father’s advice, he ________ a lawyer now.

  A. is B. would be C. has been D. would have been

  35. I wondered ______ they had raised so much money on their own to help youngsters in need.

  A. what B. that C. how D. why

  第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)

  21. C 22. A 23. B 24. B 25. A

  26. D 27.D 28. B 29. B 30. A

  31. D 32. C 33. A 34. B 35. C

12
纠错评论责编:jiaojiao95
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 高考英语考纲词汇全攻略
    ¥32.00
  • 高分专练:高中英语阅读理解与完形填空150篇(高考新题型高分必练)
    ¥23.80
  • 五三2019A版高考英语(新课标专用)5年高考3年模拟
    ¥54.40
  • 《新概念英语1同步练习A+B》
    ¥26.10
  • 高中英语词汇抗遗忘程序速记掌中宝高考英语3500词星火英语备战2019高考
    ¥9.00