各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 历年真题 >> 2017年12月大学英语四级阅读真题答案

2017年12月大学英语四级阅读真题参考答案

中华考试网   2017-12-16   【

  Part Ⅲ Reading Comprehension

  Section A

  26. K superior

  27. D nuisance

  28. M tip

  29. O visual

  30. A associated

  31. F preventing

  32. H sensitive

  33. I slight

  34. C indicate

  35. B examine

  Section B

  36. Elderly students find it hard to keep up with the rapid changes in education.

  答案:I

  37. Some believe take-home exams may affect students' performance in other courses.

  答案:E

  38. Certain professors believe in-class exams are ultimately more helpful to students.

  答案:C

  39. In-class exams are believed to discourage cheating in exams.

  答案:D

  40. The author was happy to learn she could do some exams at home.

  答案:B

  41. Students who put off their work until the last moment often find the exams more difficult than

  they actually are.

  答案:H

  42. Different students may prefer different types of exams.

  答案:G

  43. Most professors agree whether to give an in-class or a take-home exam depends on type of

  course being taught.

  答案:F

  44. The author dropped out of college some forty years ago.

  答案:A

  45. Some students think take-home exams will eat up their free time.

  答案:J

  Section C

  Passage One

  46. What did researchers find puzzling about the first-night effect?

  答案:D) In what way it can be beneficial.

  47. What do we learn about Dr. Yuka Sasaki doing her research?

  答案:C) She got some idea from previous studies on birds and dolphins

  48. What did Dr. Sasaki do when she first did her experiment?

  A) She monitored the brain activity of participants sleeping in a new environment.

  49. What did Dr. Sasaki do when re-running her experiment?

  答案:C) She exposed her participants to two different stimuli.

  50. What did Dr. Sasaki find about the participants in her experiment?

  答案:B) They tended to perceive irregular beeps as a threat.

  Passage Two

  51. What does the author say is the problem with women?

  答案:D) They tend to push themselves beyond the limits of their ability.

  52. Why do working women of child-bearing age tend to feel drained of energy?

  答案: A) They struggle to satisfy the demands of both work and home.

  53. What may hinder the future prospects of career women?

  答案:A) Their unwillingness to say “no”.

  54. Men and woman differ in their approach to resolving workplace conflicts in that______.

  答案:C) men tend to put their personal interests first

  55. What is important to a good leader?

  答案:B) The ability to delegate.

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 2016大学英语新四级词汇周计划
    ¥26.00
  • 2016大学英语新四级翻译、写作周计划
    ¥21.00
  • 2016大学英语新四级阅读周计划
    ¥21.00
  • (2016年12月)黑旋风试卷星火英语四级真题详解4级真题详解+标准预测
    ¥42.00
  • 保命180分英语四级听力进阶实战宝典
    ¥36.00