各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年英语四级词汇模拟题六:50题

2018年英语四级词汇模拟题六:50题

中华考试网   2018-08-27   【

2018年英语四级词汇模拟题六:50题

  1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

  A. column B.combination C.comb D.classified

  2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

  A. plug B.paint C.shoot D.upset

  3.Please put your _______ on this application form.

  A. site B.silly C.shower D.signature

  4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

  A. picture B.suit C.stomach D.optical

  5.This dress is made of _______, isn’t it?

  A. nylon B.monument C.mutual D.nod

  6.Jack wants to be _______ when he grows up.

  A.a bar B.a cousin C.an opponent D.an astronaut

  7.She failed to call the office to _______ her appointment.

  A. greet B.miss C.ruin D.cancel

  8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

  A. fried B.ideal C.juice D.maid

  9.What is the total circulation of this _______?

  A. leather B.pale C.journal D.wagon

  10.He gave us a very good description of the _______ of this university

  A. lawyer B.orient C.layout D.oven

  11.How much per gallon is this _______?

  A. poison B.pipe C.ox D.gasoline

  12.I couldn’t hear the program because there was too much _______.

  A. grasp B.globe C.superior D.interference

  13.Thanks for the advice, but this is something I have to _______ out myself.

  A. fulfill B.identify C.figure D.claim

  14.Mary was seriously injured in a _______.

  A. collision B.geology C.manuscript D.pool

  15.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.

  A. tolerances B.pitch C.possession D.purses

  16.According to Mr. Green, this is a _______ problem.

  A. grand B.complicated C.owing D.powder

  17.I’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.

  A. mechanic B.host C.giant D.glance

  18.They have already _______ the telephone in their new home

  A. parceled B.spun C.installed D.retained

  19.The roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.

  A. ants B.drums C.grains D.leaks

  20.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a _______ English instructor.

  A. responsible B.scared C.vast D.qualified

  21.You are very _______ to take the trouble to help me. I can not thank you enough.

  A. whisper B.vital C.thoughtful D.considerable

  22.What’s your favorite kind of music? Do you like _______ music.

  A. domestic B.classical C.existence D.feature

  23.This nation is noted for its economic _______.

  A. uniform B.stability C.gulf D.democratic

  24.He wants to _______ his appointment from Monday to Wednesday.

  A. transfer B.decay C.advance D.postpone

  25.This is what I could do. There is no other _______ for me.

  A. sleeve B.residence C.burden D.alternative

  26.Our teacher always sees the _______ side of everything.

  A. spot B.negative C.efficient D.robot

  27.If you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.

  A. receiver B.speaker C.microphone D.hook

  28.The service in this restaurant is not good. Even the _______ is very dirty.

  A. milk B.salad C.soup D.menu

  29.I am _______ enough to make up my own mind. You do not need to teach me.

  A. young B.mature C.numerical D.guarantee

  30.I’m _______ you’ve made the right choice.

  A. bond B.confident C.double D.gravity

  31.Kuwait is famous for its _________ resources.

  A. petroleum B.jar C.fame D.jaw

  32.The doctor gave me a chest X-ray and _______ some medicine for me.

  A. prescribed B.floated C.drugged D.drifted

  33.Nobody believes he made such a foolish mistake. People say he is very _______.

  A. accurate B.actual C.experience D.career

  34.The _______ region is centered largely in the north of the country.

  A. petrol B.mineral C.telescope D.wire

  35.As soon as I complete my training here, I am going to be a _______ expert.

  A. sphere B.missile C.rod D.volume

  36.I was crossing the street and was almost hit by an _______.

  A. ambulance B.amateur C.echo D.editor

  37.How much do you know about the works of great _______ figures?

  A. literary B.humour C.grammatical D.circular

  38.The next time I buy a typewriter, I’m going to buy a _______ model.

  A. sulphur B.portable C.suspending D.tender

  39.Your _______ for this paper is too long to be accepted.

  A. entrance B.guidance C.abstract D.represent

  40.Water is as _______ to fish as air is to man.

  A. obvious B.basin C.indispensable D.constant

  41.His proposal is very _______. We do not need any explanation.

  A. concrete B.loyal C.grey D.draft

  42.This is a _______ computer, which we just bought for our research.

  A. detective B.luggage C.digital D.grave

  43.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.

  A. identical B.likely C.limited D.resemble

  44.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.

  A. participant B.planet C.laundry D.ribbon

  45.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

  A. sample B.percent C.leisure D.flight

  46.I am very _______. You may tell me your suggestion.

  A. fog B.debate C.culture D.flexible

  47.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

  A. accommodate B.display C.faint D.loaf

  48.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

  A. insisted B.piled C.persisted D.split

  49.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.

  A. feasible B.adventure C.appendix D.camel

  50.Please be _______. Your question is too general.

  A. limited B.narrow C.specific D.thorough

  参考答案:

  1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.A 15.A 16.B 17.A 18.C 19.D 20.D 21.C 22.B 23.B 24.D 25.D 26.B 27.A 28.D 29.B 30.B 31.A 32.A 33.A 34.B 35.B 36.A 37.A 38.B 39.C 40.C 41.A 42.C 43.A 44.C 45.A 46.D 47.A 48.C 49.A 50.C

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40