各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年英语四级词汇模拟题五:50题

2018年英语四级词汇模拟题五:50题

中华考试网   2018-08-25   【

2018年英语四级词汇模拟题五:50题

  1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

  A.apparent B.appearing C.approaching D.apart

  2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

  A.peaks B.hills C.phases D.pink

  3.He gave us a good _______ of his experience.

  A.demonstration B.frequency C.descripton D.instruction

  4.You have your choice of three _______ of ice cream.

  A.varieties B.tops C.respects D.decks

  5.This sick man was _______ in a blanket.

  A. input B.issued C.ensured D.wrapped

  6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

  A.bond B.zone C.butter D.zoo

  7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

  A.applies to B.appeals to C.amazes D.actress

  8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?

  A. intended B.waved C.expressed D.debt

  9.Everyone _______ the right to his own opinion.

  A. imitates B.requests C.deserves D.outlines

  10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

  A.clean B.fix C.wax D.oven

  11. He felt _______ of what he had done in school.

  A.shy B.ash C.advisable D.ashamed

  12. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.

  A. imported B.transferred C.transformed D.transported

  13.I never realized that someday I would be married to a _______.

  A.molecule B.oxygen C.genius D.rug

  14.We all _______ your coming to help us.

  A.appropriate B.appreciate C.admit D.affect

  15.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?

  A.summing B.striking C.stirring D.arguing

  16.I certainly didn’t intend to _______ your plans.

  A.upset B.shake C.shave D.drag

  17.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.

  A.box B.drawer C.major D.melt

  18.Under no _______ will I go there again.

  A.circumstances B.situation C.giant D.happen

  19.This supermarket developed rapidly under his _______.

  A.administration B.suggestion C.approach D.appearance

  20.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.

  A.crystal B.protein C.union D.conservative

  21.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.

  A. introducers B.instructors C.conductors D.agents

  22.I am afraid it was a _______ for you to do this.

  A.bother B.bitter C.bake D.band

  23During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.

  A.adopted B.adapted C.alarmed D.aided

  24.That is _______ behavior and nobody likes it.

  A.whistle B.structural C.selfish D.fur

  25.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.

  A.glorious B.dynamical C.avenue D.invitation

  26.Two lines can form an infinite number of _______.

  A.ankles B.angles C.angels D.adults

  27.He needed a _______ operation.

  A.missile B.indirect C.income D.minor

  28.Most people say that the new film is a ______.

  A.mystery B.smart C.furniture D.custom

  29.They serve _______ food in this restaurant.

  A.castle B.glue C.delicious D.wing

  30.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.

  A.trapped B.insulted C.packed D.invited

  31.The _______ of the house is beautifully painted.

  A.underneath B.well C.interior D.image

  32.A general _______ is held in the United States every four years.

  A.selection B.choice C.election D.choose

  33.His friend was injured in an airplane _______.

  A.break B.crash C.fail D.falling

  34.I am a new _______. I was hired yesterday.

  A.employer B.employee C.employment D.fence

  35.I didn’t know where to send this _______ letter.

  A.registered B.maid C.mail D.male

  36.What are the _______ farm products in this region?

  A.principle B.princess C.principal D.prince

  37.Alan is a good football player and never breaks _______.

  A. legal B.regulations C.limitation D.agreement

  38.In college I _______ in science. What was your major?

  A.majored B.ordered C.recorded D.touched

  39.The first part of this paper is the _______ review.

  A. literature B.field C.study D.phenomenom

  40.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.

  A.front B.screen C.part D.menu

  41.This is the Chinese _______, translated from English.

  A.publication B.editor C.printing D.version

  42.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.

  A.assistance B.assistant C.associate D.assit

  43.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.

  A.receive B.make C.benefit D.win

  44.He always takes pride in his work. He is very _______.

  A.humble B.devoted C.respective D.formal

  45.Tomorrow we will _______ our day of independence.

  A.favor B.expose C.roar D.celebrate

  46.Your _______ in teaching is different from mine.

  A.altitude B.approach C.fuel D.lump

  47.How much are you going to _______ me for repairing this bike?

  A.charge B.request C.require D.need

  48.Culturally, this country is divided into two _______.

  A.tides B.sections C.verses D.yards

  49.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.

  A.tuned B.turned C.tied D.wound

  50.He said he is my _______ friend but I don’t think so.

  A. intensive B.onion C.intimate D.occasion

  参考答案:

  1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.B 15.D 16.A 17.B 18.A 19.A 20.D 21.D 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C 31.C 32.D 33.B 34.B 35.A 36.C 37.B 38.A 39.A 40.B 41.D 42.B 43.C 44.B 45.D 46.B 47.A 48.B 49.A 50.C

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40