各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年英语四级词汇模拟题三:50题

2018年英语四级词汇模拟题三:50题

中华考试网   2018-08-24   【

2018年英语四级词汇模拟题三:50题

  1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.

  A.flat B.coined C.bored D.manufactured

  2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.

  A.differ B.detail C.distinguish D.defeat

  3.The president of that company was very calm during the political _______.

  A.failure B.fashion C.proceed D.crisis

  4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.

  A.Oxxasion B.vain C.Moisture D.Deck

  5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.

  A.dash B.cell C.crew D.gay

  6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.

  A. insects B.human C.inhabitants D.flights

  7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.

  A.gather B.hire C.discharge D.escape

  8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.

  A.cable B.cage C.border D.bay

  9.She gave him a _______ that she could not come to his party.

  A.mistress B.shoot C.neck D.hint

  10.When the temperature is below zero, water will _______.

  A.freeze B.virtue C.sink D.seek

  11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.

  A.odd B.even C.extra D.nut

  12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.

  A.projects B.gives C.folds D.objects

  13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.

  A.retained B.represented C.reported D.required

  14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.

  A.painting B.illustration C.drawing D.sketch

  15.He is deeply _______ in the trouble of his company.

  A. involved B.occurred C.packed D.represented

  16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.

  A.blankets B.blind C.black D.blanks

  17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.

  A.vices B.habits C.customs D.copies

  18.The news has not yet been officially _______ by the government.

  A.struck B.confirmed C.founded D.pointed

  19.These are two _______ issures, but people often take them as one.

  A.ruin B.nest C.distinct D.castle

  20.What _______ did you watch on television last night?

  A.wave B.frequency C.channel D.tunnel

  21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite B.original C.sufficient D.expert

  22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell

  23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest B.punishment C.protection D.project

  24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable B.doubtful C.good D.wanted

  25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge B.output C.starve D.tend

  26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal B.temporary C.regular D.chamber

  27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render B.trust C.receipt D.tale

  28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure B.purse C.purchase D.pursue

  29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication B.reference C.sample D.saucer

  30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed B.varied C.twisted D.wicked

  31.When heated, water changes into _______.

  A.solid B.vapour C.liquid D.air

  32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

  33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor B.false C.evident D.elastic

  34.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats B.looks C.resembles D.likes

  35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

  36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

  37.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay B.chamber C.frank D.dozen

  39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter B.fold C.partial D.commercial

  40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship B.vain C.reveal D.associate

  41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard B.attached C.granted D.kept

  43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction B.equivalent C.index D.murder

  44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

  45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

  46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation B.helicopter C.noticeable D.ounce

  47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat B.verse C.conductor D.operator

  48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey B.valuable C.spare D.raw

  49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist B.insist C.assist D.disease

  50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal B.indirect C.absolute D.aid

  参考答案:

  1.D 2.C 3.D 4.C5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.A 11.A 12.D13.A 14.D 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.A 25.A 26.B 27.C 28.D 29.B 30.C 31.B 32.A 33.C 34.C 35.A 36.C 37.A 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.C 46.A 47.D 48.D 49.C 50.A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40