各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(5)

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(5)

中华考试网   2018-02-22   【

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(5)

  1.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

  A.express

  B.explode

  C.ecploit

  D.expose

  2.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

  A.affects

  B.reacts

  C.reflects

  D.recognizes

  3.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

  A.feedback

  B.backward

  C.withdraw

  D.departure

  4.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

  A.dramatic

  B.original

  C.considerable

  D.temple

  5.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

  A.evolution

  B.sign

  C.individual

  D.ceremony

  6.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  7.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  8.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  9.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  10.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  参考答案:

  1.D 2.C 3.C 4.A 5.D

  6.A 7.A 8.C 9.D 10.D

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 2016大学英语新四级词汇周计划
    ¥26.00
  • 2016大学英语新四级翻译、写作周计划
    ¥21.00
  • 2016大学英语新四级阅读周计划
    ¥21.00
  • (2016年12月)黑旋风试卷星火英语四级真题详解4级真题详解+标准预测
    ¥42.00
  • 保命180分英语四级听力进阶实战宝典
    ¥36.00