各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 词汇语法 >> 模拟试题 >> 2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(1)

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(1)

中华考试网   2018-02-18   【

2018年6月大学英语四级考试语法模拟题(1)

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition

  B.exception

  C.except

  D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare

  B.fast

  C.moderate

  D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded

  B.illustrated

  C.comfined

  D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal

  B.tunnel

  C.channel

  D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean

  B.beam

  C.bake

  D.battery

  6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A.counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A.guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A.favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A.exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  参考答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 2016大学英语新四级词汇周计划
    ¥26.00
  • 2016大学英语新四级翻译、写作周计划
    ¥21.00
  • 2016大学英语新四级阅读周计划
    ¥21.00
  • (2016年12月)黑旋风试卷星火英语四级真题详解4级真题详解+标准预测
    ¥42.00
  • 保命180分英语四级听力进阶实战宝典
    ¥36.00