各地
资讯
当前位置:考试网 >> 英语四级考试 >> 模拟试题 >> 2011英语四级全真预模拟试卷及答案解析二

2011英语四级全真预模拟试卷及答案解析二_第8页

来源:考试网   2011-11-23   【
 Directions: Complete the sentences on Answer Sheet 2 by translating into English the Chinese given in brackets.

  82. We offer a range of beverage, ________________________(从矿泉水到酒精饮料都有).

  83. There is a drinks reception on in Boston ________________________(为欢迎所有与会者).

  84. If you eat cookies or other fattening snacks between meals, ________________________(你会变胖的)!

  85. Too often we believe what accounts for other's success is some special secret or a lucky break, ________________________(但成功却很少如此神秘).

  86. Any kind of exercise will do well to the heart, ________________________ (只要它能加速心跳).

  答案及解析

Part I Writing

  Will phones kill letter writing?

  Today, with the quick pace of life, people, especially young people, usually do not have as much time to write letters as before. They communicate with each other through the electric line. They are becoming so dependent on telephones that some people say that one day phones will kill letter writing. But I don't think it is the case.

  It is true that communicating by letters is not as convenient as by telephone. However, letter writing makes people think clearly. When a person writes, he must organize his thoughts and express his ideas and feelings more logically. In addition, letters give you a chance to read them again. Isn't it exciting to receive a letter from your parents or your friends? Isn't it pleasant to red the letter again and to feel again the excitement and the pleasantness?

  So if you have time, write a letter right now, and you will certainly give your friends and your family a pleasant surprise.

  Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning)

  1. N 文章主要谈论的是日本科学家对巨型乌贼进行的研究,故本题不正确。

  2. Y 由题干中的信息词 the North Pacific Ocean 定位到原文第三段第一句,可知题干表述正确。

  3. Y 由题干中的信息词 Tsunemi Kubodera and Kyoichi Mori 定位原文第六段,可知题干表述正确。

  4. Y 由文中小标题 Giant Breakthrough 可推知题干表述正确。

  5. N 文中小标题 Hunting for Clues 下第三段明确指出 two competing schools, 由此可知题干错误。阅读中需注意表分类的数字。

  6. Y 题干与文章小标题 Hunting for Clues 下第六段表述相同,可知题干正确。

  7. N 文中的长度先以 feet 为单位给出,然后都用 meters 换算后放在括号里,这样很容易定位长度,可知最长的乌贼是59 feet, 故题干错误。

  8. eyes of any animal。 colossal squid 只在原文末尾出现过,且用括号给出了其学名,容易定位并找到答案。

  9. alternative light sources。由题干中的 darkness 可推知答案在小标题 Shedding Light on Giant Squid 下。其中第三段第一句明确给出了答案。

  10. close encounters with giant squid。由原文倒数第二段可知答案。

  Part III Listening Comprehension

 

纠错评论责编:snrvge
相关推荐
热点推荐»