各地
资讯
当前位置:中华考试网 >> 英语四级考试 >> 听力理解 >> 历年真题 >> 2018年6月英语四级听力真题passage解析

2018年6月英语四级听力真题passage解析

中华考试网   2018-06-22   【

2018年6月英语四级听力真题passage解析

  Passage 1

  In today’s job market, it is not a common for job seekers to send applications for many positions. That is lots of time and lots of work to organize. Certainly, you can’t want to waste your precious hours on following the developments on the fashion, and miss the important deadlines, confuse interview times or forget to follow up a result. Accordingly, managing our work search properly is just as important as identify the job opportunities and send your applications. If you familiar with Microsoft Excel or a similar program, creating a table is a simple and effective way to keep track your job applications. If the excel isn’t used as drinking a cup of tea, don’t worried. You can create a table in Microsoft. Google is another tool to help you to organize your work effectively. If you have a G-mail account, you can create a safe and send tables in addition to read a document like your cover letter and resume. You can also link up with Google calendar to make sure you make top with the important dates. Clearly, there plenty of days to keep track of search and to make efforts to simplify your job search well paid off. Nevertheless you should always focus on the quality not the quantity. Only you apply the position you are qualified for, and make each application count, personalizing each cover letters and updating your resume.

  16. What does the speaker say about today’s jobseekers?

  答案:It is not a common for job seekers to send applications for many positions.

  17. What kind of job do applicants can do with the help of the Google?

  答案:Google is another tool to help you to organize your work effectively.

  18. What does the speaker suggest the job seekers do?

  答案:Only you apply the position you are qualified for, and make each application count, personalizing each cover letters and updating your resume.

  Passage 2

  Some people say their kids didn’t have to go to school they’d all be outing on the streets. My reply is, No, they wouldn’t. First, even school is just the way they are, children would spend at least some time there because that’s where they’d be likely to find friends. Second, scores wouldn’t stay the way they are, they’d get better because we would have to stop making them where they ought to be right now. Last, if we stirred up our brains and give children a little help those who did not won’t go to school could find other things to do since many children know do doing their holidays. There is something easier we could do. We need get kids out of the school buildings and give them a chance to learn about the world at the first hand. In Philadelphia and Poland, for public schools that don’t have any school buildings at all. That would take students out into the city and help them to use it and its people as the resource, in other words, students perhaps in group, perhaps independently, go to libraries, museums, exhibitions, coach rooms, radio and TV stations, meetings, to learn about their world and society at the first hand, a small private school in Washington is already doing this. It makes sense we need more.

  19 What are some people worried about according to the speaker?

  答案:Some people say their kids didn’t have to go to school they’d all be outing on the streets.

  20 What does the speaker think we could do for kids who dislike school?

  答案:if we stirred up our brains and give children a little help those who did not won’t go to school could find other things to do since many children know do doing their holidays.(此处听力原文需确认)

  21 What does the speaker say it’s the easiest thing we could do?

  答案:We need get kids out of the school buildings and give them a chance to learn about the world at the first hand.

  Passage 3

  Before there was the written word, there was the language of dance. Dance expresses love and hate, joy and sorrow, life and death, and everything else in between. Dance in America is everywhere. We dance from Florida to Alaska, from Harison to Harison and coast to coast. We dance at weddings, birthdays, office parties or just to fill the time. “I adore dancing,” says Lester Bridges, the owner of a dance studio in a small town in Iowa. “I can't imagine doing anything else with my life." Bridges runs dance classes for all ages." Teaching dance is wonderful. My older students say it makes them feel young. It's marvellous to watch them. For many of them, it's a way of meeting people and having a social life.” So why do we dance? “I can tell you about one young couple,” says Bridges. “They arrive at the class in a bad mood and they leave with a smile. Dancing seems to change their mood completely.” So, do we dance in order to make ourselves feel better, calmer, healthier? Andrea Hillier, a dance teacher says, “Dance, like the pattern of a beating heart, is life. Even after all these years, I want to get better and better. I keep practicing even when I'm exhausted. (25) I find it hard to stop! Dancing reminds me I'm alive.”

  22. What does the passage say about the dance in America?

  答案:Dance in America is everywhere.

  23. What do we know about the Lester Bridges dance studio?

  答案:For many of them, it's a way of meeting people and having a social life.

  24. What happened to the young couple after they attended last Bridges in class?

  答案:They arrive at the class in a bad mood and they leave with a smile. Dancing seems to change their mood completely.

  25. What does Andrea Hillier say about dancing?

  答案:Dance, like the pattern of a beating heart, is life.

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 新东方四级词汇词根+联想记忆法:乱序版
    ¥48.00
  • 新东方大学英语四级考试超详解真题+模拟试题
    ¥34.90
  • 大学英语四级阅读180篇含六大题源外刊记单词+四级语法与阅读理解难句
    ¥47.30
  • 2018年6月大学英语四级真题详解+标准预测试卷词汇写作翻译
    ¥45.40